Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски: Все още няма руско изтегляне

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи, че към момента няма евакуиране на съветските войски от позициите им покрай границата на Русия с Украйна, съобщи Ройтерс, като се базира на Би Би Си.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 392
" Ако би трябвало да съм почтен, ние реагираме на действителността пред нас и към момента не сме видели никакво евакуиране, единствено слушаме за него ", съобщи Зеленски по време на посещаване в Западна Украйна, отбелязва Българска телеграфна агенция.

" Мисля, че всички естествени хора чакат деескалация. Колкото до опасността, доста пъти съм казвал, че резервираме успокоение във връзка с всевъзможни закани, тъй като помним, че всичко това не стартира през вчерашния ден. Това се случва от доста години. Когато войските се отдръпват, всички ще го видят, само че засега това е единствено декларация ", добави той.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 392  Блинкън: Съединени американски щати не виждат знаци за евакуиране на съветските войски от границата с Украйна Блинкън: Съединени американски щати не виждат знаци за евакуиране на съветските войски от границата с Украйна  Шолц сподели по-настъпателен жанр в дуела си с Путин Шолц сподели по-настъпателен жанр в дуела си с Путин  Антъни Блинкън: Ако Москва признае държавността на проруските сепаратистки формирания, ще отговорим Антъни Блинкън: Ако Москва признае държавността на проруските сепаратистки формирания, ще отговорим
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР